Isporuka do 5 radnih dana
Plaćanje pouzećem, karticama...
Garantirano zadovoljstvo ili povrat novca.
Hrvatska trgovina, tel: 0997707999
ZatvoriKošarica

newslatter

Promotivne email poruke i pretplata na newsletter

Pretplatom na Newslater dobivate poruke koje oglašavaju proizvode, dobivate promotivne ponude, akcije, popuste, kodove za popuste, te se takve poruke šalju  korisnicima koji su odabrali opciju primanja promotivnih email poruka i dali na njih privolu.

U slučaju da ne želite primati takve poruke u bilo kojem trenutku možete otkazati primanje poruka slanjem email poruke s takvim zahtjevom na našu email adresu info@kick-ass.eu ili jednostavnim klikom na poveznicu koja je smještena pri dnu newslettera da ga otkažete.

Kako se možete dati privolu na newsletter:

  • Osoba koja se prijavljuje na newsletter mora dva puta potvrditi svoju suglasnost. Prva potvrda odvija se na mjestu kada upisujete svoju email adresu te samim time što upisujete svoj email znači  da želite primati newsletter, nakon kojeg osoba prima email u kojem još jednom mora potvrditi svoju suglasnost i u tom emailu mora kliknuti na opciju "Želim primati newsletter" da bi ga primala.
  •   Prilikom registracije također imate opciju da se prijavite na newslatter i svoju privolu dajete tako da stavljate kvaćicu u kućicu da želite primati promotivne poruke(Newslater).

Zašto dvostruka potvrda kod upisa emaila za primanje newsletera? Iako prema GDPR-u dvostruka potvrda nije obavezna, Mi smo uključili ovu opciju kako bi  se 100% zadovoljile propise GDPR-a i kako bi bili sigurni u točnost dane email adrese za primanje poruka te da ste upoznati sa pravilima privatnosti.

Kick-ass.eu se obavezuje koristiti Vaš email isključivo za newsletter ako ste u tu svrhu dali privolu.

 

Nedavno pogledano

What are you looking for?