Isporuka do 5 radnih dana
Plaćanje pouzećem, karticama...
Garantirano zadovoljstvo ili povrat novca.
Hrvatska trgovina, tel: 0997707999
ZatvoriKošarica

Plaćanje i dostava

PLAĆANJE
Trenutno nudimo slijedeće mogućnosti plaćanja:
- PayPal - Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun.
Sva plaćanja bit će izvršena u kunama kroz karticu koja je vezana na Paypal račun te će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju, zbog čega može doći do male razlike zbog tečaja.


- Uplata na račun može se izvršiti putem internet bankarstva ili opće uplatnice. Po zaprimanju Vaše narudžbe dobit ćete putem e-maila ponudu s p-odacima za uplatu.Paket Vam šaljemo čim uplata bude vidljiva na našem žiro računu.

- Pouzećem samo za Hrvatsku (plaćanje po primitku pošiljke) - omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu. Plaćanje pouzećem se vrši  u gotovini dostavljaču dostavne službe. Neke dostavne službe zaračunavaju naknadu platnog prometa npr. Hrvatska Pošta https://www.posta.hr/placanje-pouzecem-1382/1382 ( uplatu Vaših sredstva na poslovi račun kod preuzimanja, naknada ovisi o njihovoj tarifi naknada koje možete provjeriti na njihovim službenim stranicama), Naknadu snosite sami, pošto ne možemo utjecati i ne možemo znati  visinu naknade

 

-Kreditnom ili debitnom karticom: Online kupac upisuje potrebne podatke na kuponu za narudžbu. Za sigurnost plaćanja i podataka kupaca brine se CorvusPay, usluga online autorizacije kreditnih kartica. Plaćanje je moguće obaviti jednokratno: MasterCard® i Maestro®, Visa karticama te na rate od 2-6 rata karticama PBZ banke.

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama, a ako su plaćanja Kupca prema Prodavatelju upućena u stranoj valuti isplata na račun Prodavatelja biti će izvršena u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju Hrvatske narodne banke na dan plaćanja. Srednji tečaj Kupac može provjeriti putem https://www.hnb.hr/temeljne-funkcije/monetarna-politika/tecajna-lista/tecajna-lista. Kao rezultat plaćanja u stranoj valuti postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na web stranicama Prodavatelja.


DOSTAVA JE 5,97 EUR za Hrvatsku, za ostale zemlje se obračunava se po završetku kupnje ovisno o destinaciji.
Trenutno nudimo slijedeće načine isporuke:
- brzom poštom-kurirska služba  (HP express, GLS ili DHL)
,  Dostava je u roku od 2 do 7 radnih dana ako drukčije nije navedeno uz opis proizvoda.
- osobno preuzimanje
Moguće je samo u  Varaždinu uz predhodnu najavu.
Sve pošiljke koje se šalju su osigurane od gubitka i oštećenja.

Nedavno pogledano

What are you looking for?